Dóri - egy kerekesszékes lány blogja

Dóri - egy kerekesszékes lány blogja

Egy kerekesszékes ember nehézségei a mindennapok során

2022. június 09. - dorikaaa93

Sziasztok,Kedves követőim olvasóim!

Ismét egy komolyabb hangvételű bejegyzést szeretnék írni nektek,mellyel célom, hogy a történet minél több emberhez eljusson, és talán nem történik meg sokakkal ugyanez.

 

"MÁV 2022.06.08. Váci vasútállomás. Mozgássérült gyerekekkel kirándultunk. Az állomás nem volt akadálymentesítve, a lift nem működött. Segítséget kértünk, mondván, h a fiatalokat nem tudjuk felvinni arra a vágányra, ahova a vonatunk érkezett. 5 MÁV alkalmazott férfi ember ücsörgött az állomáson és kérésünkre sem segítettek. Széttárták karjukat, majd tovább beszélgettek kedélyesen! Kérem, aki tudja, ossza meg!"

Intézményi kirándulás 26 fős osztály, 4 kerekesszékes diák. 

Forrás: Facebook közösségi oldal 

Ezúton szeretnék megkérni minden itt vagy hasonló helyen dolgozó alkalmazottat arra, hogyha egy másik ember a segítségét kéri egy ilyen helyzetben, akkor az érintett személyek tegyék meg a tőlük telhető segítségnyújtást, én hiszem, hogy több ember megfelelő hozzáállásával és EMPÁTIÁVAL, SEGÍTŐKÉZSÉGGEL megoldható lett volna a felmerülő probléma. 

Az eset tanulsága, legyünk figyelmesek egymással, és ha valakinek segítségre van szüksége, segítsünk nekik, higgyétek el hálásak lesznek érte, próbáljátok ki!

 

be_kind.png

Kép forrása: 

https://www.drawntogetherartcollective.com/digital-downloads/be-kind-free-digital-download-printable-poster

Köszönöm, ha végig olvasod az írásomat! :)

Csodás és örömteli napot kívánok mindenkinek!

 

Szeretettel:

Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://dorottyavarga93.blog.hu/api/trackback/id/tr6417852553

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása