Dóri - egy kerekesszékes lány blogja

Dóri - egy kerekesszékes lány blogja

Kicsit más, de mégis ugyanolyan!

2017. december 03. - dorikaaa93

Sziasztok! :)

 

December 3-a van a fogyatékkal élő emberek világnapja, ezzel kapcsolatban gondoltam írok nektek, Mivel fontosnak tartom,hogy mindenki tisztában legyen azzal,hogy bármilyen fogyatékkal élő ember ugyanolyan, mint azok az emberek akik nem születtek fogyatékossággal. Vagyis, ahogy a címben is utaltam már. "Kicsit más, de mégis ugyanolyan." Ennek az lenne a lényege,hogy azonos értéket képviselhessünk a társadalomban,mint bárki más. Nem lenne szabad,hogy részesüljünk bármilyen számunkra hátrányos megkülönböztetésben. 

Fontosnak tartom azt,hogy ez egyre inkább tudatosítva legyen az emberekben, és egyre több ember vegye figyelembe a fogyatékkal élő emberek, észrevételeit és kéréseit!! 

 

 

collage_page.jpg                                                       Kép forrása: Google

Csak azért,mert mi, akik így élünk bizonyos értelemben különbözünk az embertársainktól, ne számítson kevesebbet a véleményünk!! 

 

Köszönöm hogy végigolvastátok, ha egyetértetek velem, nyugodtan osszátok tovább! :)

 

Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://dorottyavarga93.blog.hu/api/trackback/id/tr2913415415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása