Dóri - egy kerekesszékes lány blogja

Dóri - egy kerekesszékes lány blogja

Hálásak vagyunk! :)

2018. május 06. - dorikaaa93

Sziasztok!

Kérlek engedjétek meg,hogy ismét kifejezzem felétek hálámat, akik eddig támogatást küldtetek illetve a megosztásaitokkal is a segítségünkre voltatok.

 

A sok-sok megosztásnak köszönhetően, mint ahogy azt hallani is fogjátok az alábbi műsorban, megkeresett bennünket az M1 Esély c. műsor főszerkesztője. Azzal,hogy olvasta a blogomon segítségkérő levelünket.

Ezzel a műsorral ő is szeretne bennünket támogatni, úgy hogy olyan emberekhez is eljusson ez a kérés, akik nem használják az internetet.

 

A műsor az alábbi linken nézhető meg:

 

YouTube - 10:21 perctől:

 

https://youtu.be/Dr1Ho3ABYC4

 

https://drive.google.com/open?id=1gVkjlVNZxrF50un21OGvcyxta836W9nb 

 

Vagy

https://www.facebook.com/dorikaaa93/videos/2162515190645478/ 

 

 

10:21-től kezdődik.

 

 

 

esely-szerk.jpg

 

 

Mivel a műsorban látható,hogy a ház vásárlása hitel felvételével  megtörtént, ezután a ház akadálymentesítése -megfelelő rámpa kialakítása, amihez az állam által biztosított összeg nem elegendő. illetve ide tartozik még a fürdőszoba megfelelő átalakítása és más egyéb szükséges megfelelő kialakítás is, fog következni.

A költözés pontos ideje attól függ, hogy a fent említett munkálatok milyen ütemben fognak haladni, de erről is ismételten tájékoztatunk majd minden kedves érdeklődőt, ezt a pillanatot Veletek együtt már Mi is nagyon várjuk!! :)

 

Mindezekhez szeretnénk még kérni tőletek további megosztásokat illetve támogatást. 

 

A következő mondatot szeretném útravalónak adni mindenkinek:

"Bármilyen rögös is az út ne adjátok fel céljaitokat!"

 

Nagyon szépen köszönjük mindenkinek!! :)

 Varga család

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dorottyavarga93.blog.hu/api/trackback/id/tr9513893728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása