Dóri - egy kerekesszékes lány blogja

Dóri - egy kerekesszékes lány blogja

2017. - az idei első bejegyzés

2017. január 11. - dorikaaa93

Sziasztok!

Azt hiszem épp itt az ideje megírni a 2017-es év első blog-bejegyzését. Nem egy előre kigondolt téma alapján írok most nektek, csupán spontán. Lássuk ez hogy sikerül. :) 

Még nem telt el olyan sok idő az új esztendőből, így talán még belefér, egy kis visszatekintés is az elmúlt évre. 

2016. december 16. (péntek) Ákos - duplaAréna koncert - életem során először - hát mondanom sem kell,hogy nekem milyen nagyszerű élmény volt. :) Ezúton is köszönöm mindenkinek akik hozzájárultak ehhez. :) 

 

 

akos_2016.jpg

 

2017. - Azt hiszem, igyekszem majd több rögtönzött témáról írni nektek a közeljövőben. "Végül is a puding próbája az evés." 

Az idén szeretnék több visszajelzést kapni tőletek az írásaimmal kapcsolatban!! :) Akár pozitív, akár negatív - számomra abszolút építő jellegű lesz!! Úgyhogy kérlek ne tartsátok magatokban a véleményeteket, bátran írjatok nekem üzenetet a blogom Facebook oldalára. :) 

 

Köszönöm szépen! :)

 

Örülök,hogy szeretitek olvasni az írásaimat! :) 

 

Sok szeretettel:

 

Dóri

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://dorottyavarga93.blog.hu/api/trackback/id/tr4212116801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása