Dóri - egy kerekesszékes lány blogja

Dóri - egy kerekesszékes lány blogja

Vedd észre hogyan tudsz örömet okozni másoknak!

2016. november 15. - dorikaaa93

Sziasztok! 

 

Újra itt vagyok, most egy olyan témát hoztam nektek ami, úgy gondolom, sokunknak igencsak nehezen sikerül, pedig ha jobban belegondoltok némi tényleges odafigyeléssel lehet változtatni ezen. 

Mire is gondoltam, mikor a címet adtam a mostani posztnak? Higgyétek el nekem, hogy egészen apró dolgokra! Nézzük meg most néhányat: 

 

1. Egy kedves szó:    Gondoljatok csak bele,hogy mennyire jól tud esni az embernek, az elismerés vagy akár a dicséret, vagy az,hogy szavakkal kifejezzük,hogy fontos nekünk és hálásak vagyunk, azért,hogy Ő van számíthatunk Rá, ha szükséges -  beszélgethetünk vele felhívhatjuk őt! :) Szerintem, sok olyan ember van, akinek ez nagyon sokat jelent,hogy időközönként megkapja másoktól ezt a fajta visszajelzést? Ti mit gondoltok erről? 

 Azt gondolom,hogy ez akkor működhet igazán jól, ha az érzés kölcsönös! :) 

 

 

2. Vannak olyan pillanatok, amikor tudunk úgy örömet szerezni a másiknak,hogy bennünk találja meg azt a személyt, akivel eltud csendesedni,akivel a hallgatás is ajándék. :) 

 

Szóval, kérlek titeket vegyük észre az apró lehetőségeket is, amivel örömet tudunk okozni az embertársainknak, fontosnak tartom,hogy  mi akkor is tartsuk ezt szem előtt, ha a körülmények és a világ amiben élünk nem ezt sugallja!

 

orom.JPG

 

 

Ezzel a bibliai  idézettel zárom soraimat! :) 

Olvassátok el figyelmesen ezt a bejegyzést,és tanuljatok belőle! :)  Ne mások miatt, hanem önmagatokért! :) 

Ölellek benneteket! :)

 

Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://dorottyavarga93.blog.hu/api/trackback/id/tr311843893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása